Gaver

Gjør din gave personlig ved å tilpasse gaven med noe som symboliserer mottakerens interesser eller lidenskap = omtanke i gaven du gir.

Er du invitert til en markering eller har bare lyst å gi noen en oppmerksomhet og synes det er vanskelig å finne noe å gi?
Hva med å gi noe som er personlig i større eller mindre grad?
I kategorien "Gaver" finner du ulike produkter som kan bli gjort personlig til hovedpersonen(e) i form av gravering. Allikevel må ikke presangen være gravert med navn og dato for at den skal bli personlig. Dersom det er noe som symboliserer mottakerens interesser eller lidenskap vil det også vise at du har lagt ned tid og tanker i gaven du gir.
Et gryteunderlag med dialektord fra hjemstedet eller en nøkkelring med et garnnøste til en som elsker å strikke er også en personlig gave.

Kanskje du har tenkt å gi gavekort eller penger og har lyst å gjøre noe mer ut av det? Da kan en cabriolet fylles med diverse snop eller annet tilbehør som passer til bursdagsbarnet, ungdommen eller pensjonisten. Pengegave esken er også et kjekt alternativ til den tradisjonelle pengekonvolutten. Den er tilpasset flere anledninger. 

Om du ikke finner helt det du leter etter, kan det være at det ikke er laget enda. Ikke vær redd for å ta kontakt om du har noen ønsker for tilpasninger eller til helt nye produkt.