Spørsmål og svar

Her har jeg samlet noen spørsmål som kanskje dukker opp hos deg som kommer innom nettbutikken. Om det skulle være noe du ikke finner svar på her, så kan du sende meg en melding via kontakskjema her på nettsiden, Facebook, Instagram eller på sms 97679211.


Hvordan kan jeg betale i butikken? 

Du kan betale sikkert i butikken med kort, faktura eller Vipps. 


Hvor lang er leveringstiden?

Vår vanlige produksjonstid er mellom 2 - 5 arbeidsdager. I høysesong rundt konfirmasjoner og julehøytid kan det være noe lenger. Posten bruker vanligvis 2-4 dager.


Kan jeg legge til/ ta bort produkter fra min bestilling?

Det er mulig å gjøre endringer dersom varene ikke er satt i produksjon. Ta kontakt dersom du ønsker å gjøre endringer, så finner vi ut av det sammen.


Kan jeg handle utenfor Norge?

Det er mulig, men da må du ta kontakt med meg før du legger inn bestillingen. Nettbutikken er pr idag ikke satt opp til å sende til utlandet.


Hvilke fraktalternativer kan jeg velge mellom?

Du kan velge mellom Pakke i postkassen m/tilvalg Pose på døren, Pakke til utleveringssted og Hente selv.
Pakke i postkassen har levering 2 - 3 dager i uken avhengig av postruten i ditt område. Dersom det ikke er plass i postkassen din blir pakken levert til utleveringssted. Du kan velge Pose på døren og pakken blir da levert selv om det er fult i din postkasse. Dette er på eget ansvar.
Pakke til utleveringsted har levering 5 dager i uken, mandag til fredag.
Hente selv er enkelt dersom du bor i nærheten, men husk å avtale hentetidspunkt.
For express/over natten sending må du ta kontakt.


Er det et minste antall jeg må bestille?

Minste antall er 1 stk.


Hva kan jeg få gravering på?

Jeg kan gravere på det meste. Det er størrelse og form som kan sette begrensingene.


Må jeg opprette konto for å handle?

Nei, det må du ikke. Du kan handle som gjest. Dersom du velger å registrere en konto i nettbutikken, får du en oversikt over din kjøp og det går raskere neste gang du skal kjøpe noe hos oss.


Kan jeg få en annen farge?

Ja, det er mulig i de fleste tilfeller. Ta kontakt dersom du ønsker en farge som ikke vises på produktene så finner vi en løsning på det.