Om meg og Vassbrekko

Litt om meg og Vassbrekko

Jeg heter Marit, en kreativ dame på 40+ med «voksne», utflyttet barn. Min viktigste støtte- og lagspiller er mannen min. Vi bor på Vassbrekko, Myking i Alver kommune litt nord for Bergen.

Jeg er en kreativ dame som liker det unike og personlige når det gjelder dekorering og gaver. Og det er det jeg ønsker at nettbutikken skal hjelpe andre med også. Produktene blir produsert etter hvert som bestillingene kommer inn. Dette fordi de aller fleste produkter blir personlig tilpasset etter kundens ønsker. Jeg kan hjelpe å designe din idè og gjøre den til virkelighet. Jeg elsker utfordringer!

Nettbutikken ble startet opp i april 2021. Jeg driver nettbutikken og produserer produktene fra garasjen hjemme. Jeg har et hjerte for nynorsk og har ofte savnet mulighet til å få nynorsk tekst på ulike produkt. Så på mine produkt kan du velge målform. Graverer gjerne tekst på et annet språk også. Kreativiteten blomstrer i perioder og det er da produktvalget i nettbutikken blir utviklet. 

Bli med meg på reisen ved å følge Vassbrekko på Instagram og Facebook. Ønsker du et litt mer personlig innblikk følg #gubbenogkjærringe.

Jeg prøver å ta bærekraftige valg. Gjenbruk av ren og hel emballasje fra et byggevarefirma som jeg har avtale med. Jeg utnytter materialplatene maksimalt men noen rester blir det og en del gir jeg bort til skoler og barnehager.

Ser du noe jeg kan bli bedre på eller noe du liker godt. Setter jeg stor pris på konstruktiv tilbakemelding fra deg.

Visjon Vassbrekko AS - gjør det personlig