10'ern

  • 329,-

Et morsomt terningspill for hele familien.Spillet som endrer seg raskt. Du kan være den som ligger dårligst an til å være den som vinner...og omvendt.

Del

Et morsomt terningspill for hele familien.
Spillet som endrer seg raskt. Du kan være den som ligger dårligst an til å være den som vinner....og omvendt.
Her er det terningene og flaksen som styrer.

10’ern er et enkelt men spennende terningspill som består av en «spillebok», 4 stativ, pinner med tall 1-10x 4 og 2 terninger.

Før spillet starter setter hver spiller pinner med tallene 1-10 i loddrett posisjon i sitt eget stativ. Målet med spillet er å få ned alle pinnene i stativet.

Spilleregler:

Kast terningene, du kan plusse sammen antall øyner terningene viser og/eller

bruke dem enkeltvis.

F.eks  en terning har 3 øyner og den andre har 4, da kan du ta vekk

pinne med nr 3, nr 4 og nr 7 (3+4). 

Triller en spiller 2 seksere må spilleren starte på nytt, med alle pinnene i stativet.

Dersom øynene på terningen ikke «passer» med de stående pinner du har igjen. Er det neste spillers tur. Slik fortsetter det til den første har fått ned alle pinnene i stativet.

Tilleggsregel:

Dersom dere ønsker å øke vanskelighetsgraden kan dere legge inn at alle pinnene skal ned OG opp igjen i stativet. Det vil si at når hver spiller har fått ned alle pinnene sine fortsetter omgangene og setter opp igjen pinnene på samme måte som fikk dem ned.

Dersom en spiller triller 2 seksere når denne tilleggsregelen er med. Vil 2 seksere si at spilleren må gå tilbake til startpunktet for om pinnene skal NED eller OPP i stativet.

F.eks: Spilleren har fått ned alle pinnene og har fått opp igjen 3 pinner i stativet. Så triller spilleren 2 seksere, da må spilleren ta ned dei 3 pinnene som står i stativet og er da på startpunktet for å få pinnene OPP i stativet igjen. 

Førstemann til å få alle på plass igjen har vunnet.

Lykke til !

Antall spillere: 2-4     

 Alder: 6+